Galatasaray spilte uavgjort 0-0 mot Besiktas på Turk Telekom Arena i den 26. runden i Süper Lig

Mens de fleste ligaer rundt omkring i Europa er stanset grunnet korona viruset som herjer så spilles det fortsatt fotball i Tyrkia. Eneste grep som er gjort så langt er at kampene spilles for tomme tribuner.

Førsteomgangs største sjanse kom etter 7. minutter når Ryan Donk fikk avsluttet på hode etter innlegg i feltet, men avslutningen gikk like utenfor. Samme man var også frampå igjen etter 16. minutter. Han fikk stå ganske umarkert på corner, men avslutningen gikk over denne gangen. I det 25. minutt var Besiktas farlig frampå når Burak Yilmaz fyrte av et lurt skudd fra spissvinkel som kom overraskende på Muslera. Ballen gikk i mål, men ble annullert like etterpå grunnet offside. I det 29. minutt fikk Feghouli muligheten til å sende Galatasaray i ledelse når han fyrte av et skudd utenfor 16-meteren. Feghouli som har en god høyrefot avsluttet denne gang med venstrefoten, men skuddet ble for slapt. på overtid i førsteomgang hadde Seri en farlig avslutning på frispark. Det så ut som Seri prøvde på et innlegg, som i stede holdt på å overliste Karius i Besiktasmålet.

Andre omgang

Falcao som gjorde lite av seg i første omgang viste seg mer fram i andre omgang. I det 49. minutt var han nære på å heade inn 1-0 etter innlegg av Sarachi. I det 54. minutt var det Besiktas sin tur til å skape noe farlig foran mål. Burak Yilmaz la inn til Georges-Kevin Nkoudou som fikk avsluttet, men Muslera hang med på notene. I det 72. minutt var det Onyekuru sin tur til å prøve å overliste Karius i Besiktas målet. Han fikk avsluttet innen for 16-meteren etter corner, men Karius berget Besiktas. Omgangens største sjanse var det Fegouli som fikk etter 77 minutter. Han avsluttet fra 7-8 meter med høyrefoten som han vanligvis er god med, men avslutningen ble alt for dårlig. 0-0 ble dermed sluttresultatet.

Fortsatt 3 poeng bak Trabzonspor og Basaksehir

Trabzonspor og Basaksehir som leder tabellen møttes i denne runden til toppgjør. Resultatet ble 1-1 i den kampen som er bra for Galatasaray som jakter like bak (3 poeng bak). Neste kamp er etter planen Rizespor søndag 20. mars om det ikke skulle bli forverring av korona viruset i Tyrkia.