Det er nå bekreftet at tidligere Rosenborg-spiller Fredrik Midtsjø går til Pendikspor for 3 millioner euro, etter bare én sesong for Galatasaray.

Fredrik Midtsjø blir den dyreste spilleren som Istanbul-klubben Pendikspor noensinne har kjøpt.  Han dobler lønnen sin og får en årslønn på rundt 2 millioner euro. Pendikspor, som rykket opp til Süper Lig sist sesong, ligger på 15.-plass på tabellen med tre poeng på fire kamper. Midsjø kom til Galatasaray fra AZ Alkmaar for 3,5 millioner euro for ett år siden.

30-åringen fra Stjørdal var ikke en del av Okan Buruks planer for 2023-24-sesongen, etter at Galatasaray hentet midtbane-spillerne Kerem Demirbay fra Bayer Leverkusen og Tanguy Ndombele fra Tottenham. Fra før av har de Sergio Oliveira og Lucas Torreira, som spiller sentralt på midtbanen. Galatasaray har i tillegg hentet stjernene-spillere som Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tetê, Angeliño og Davinson Sánchez denne sommeren.

Midtsjø har spilt 58 minutter fordelt på tre kamper for Galatasaray denne sesongen, og bemerket seg med å score vinner-målet mot Molde på Aker Stadion i kvalifiseringen til Champions League. I april sist sesong, scoret han et viktig mål i sluttminuttene mot Adana Demirspor, som gjorde at Galatasaray opprettholdt luken ned til Fenerbahçe på andreplass. Galatasaray ble til slutt seriemestere, i en sesong  trønderen som oftest ble brukt som innbytter. Han endte Galatasaray-karrieren med 2 scoringer og 2 målgivende på 28 kamper.

Vi ønsker Midtsjø lykke til videre i karrieren!

Fredrik Midtsjø