Det er ikke mange timene til årets første Champions League kamp. Galatasaray møter belgiske Club Brugge kl. 18:50 (norsk) tid på Jan Breydel Stadion. Galatasaray har kjøpt mange nye spillere under sommerens overgangsvindu. Spillere som Falcao, Ryan Babel, Nzonzi, Emre Mor og Nzonzi har kommet til klubben, men de har knapt spilt sammen. Det gjenstår å se om de har klart å bygge relasjoner på så kort tid.. Det er nå det gjelder..

Diagne gikk på lån til Club Brugge under overgangsvinduet. Vil han sette en stopper for løvene fra Istanbul?

Galatasaray er i gruppe med PSG, Real Madrid og Club Brugge. Skal de ha noen sjanse til å gå videre i gruppen så bør starte med seier i første kamp mot Club Brugge. De to påfølgende kampene i Champions League er to hjemmekamper mot PSG og Real Madrid.

Galatasaray kommer fra knepen 1-0 seier i helgen som var mot Kasımpaşa på Turk Telekom Arena. De har startet seieren dårlig og ligger på 5. plass med 7 poeng på 4 kamper. Det er Alanyaspor som overraskende leder den tyrkiske serien med 4 av 4 seire.

Club Brugge ligger på 2. plass i den belgiske serien ett poeng bak Standard Liege med en kamp mindre spill. 

Fatih Terim har mange spillere å velge mellom. Her er den antatte førsteelleveren.

Galatasaray har slitt på bortebane i Champions League de siste årene. På de siste 10 kampene står de med 1 uavgjort og 9 tap. Man må helt tilbake til 12. mars 2013 for å finne sist seier på bortebane i Champions League. Da slå de Schalke 2-3 på bortebane i 8-delsfinalen.

Siste 10 bortekamper i Champions League