Dagen før storkampen mot Beşiktaş møtte et rekordstort antall supportere opp på treningen til Galatasaray på Turk Telekom Arena. Så mange som 40,541 supportere møtte opp, noe som er Guiness verdensrekord i antall tilskuere under en trening.

Spillerne og Fatih Terim ble møtt av et folkehav av fans som fyrte opp nødbluss og kastet sjerf på banen. Etter har røykskyen hadde lettet litt så kunne Galatasaray gjennomføre treningen. Forsvarspilleren Yuto Nagatomo beskrev atmosfæren på stadion som en «annen dimensjon», mens andre Twitret at det var den varmeste plassen i Istanbul.

[ngg src=»galleries» ids=»70″ display=»basic_thumbnail»]

Galatasaray har slitt den siste tiden i serien og i Europa – både på og utenfor banen. Etter kampen mot Fenerbahce så fikk 3 spillere (Ndiaye, Rodrigues, Donk) og 2 trenere (Fatih Terim, Hasan Sas) karantene etter at spillere og trenere barket sammen ved kampslutt. Sist kamp mot Konyaspor ble Serdar Aziz feilaktig utvist og Konyaspor fikk straffespark som gjorde at Galatasaray gikk på poengtap i sluttminuttene.

Før kampen mot Beşiktaş så ligger Galatasaray på 3. plass med 24 poeng – 6 poeng bak Istanbul Basaksehir som har en kamp mer spilt og 1 poeng bak Kasimpasa på 2. plass. Beşiktaş på sin side sliter også og ligger på 6. plass med 21 poeng. De spilte Europa League kamp på torsdagen og var nære på å gå på en smell mot Sarpsborg som ledet 2-0 etter 6. minutter. Besiktas snudde kampen og vant 2-3 i andre omgang.

Når kampen mot Beşiktaş sparkes i gang kl 18 norsk tid så spiller det ingen rolle hvordan form de har hatt den siste tiden eller hvor de ligger på tabellen. Kampene mellom Galatasaray og Beşiktaş lever sitt eget liv og stemningen er til å ta og føle på. Det er vanskelig å spå utfallet av kampen. De siste 10 oppgjørene i serien har Galatasaray vunnet 5, Beşiktaş  4 og 1 har endt uavgjort.

[ngg src=»galleries» ids=»70″ display=»basic_thumbnail» thumbnail_width=»50″ thumbnail_height=»100″ images_per_page=»4″ number_of_columns=»4″]