Galatasaray slo Fenerbahce 0-1 på bortebane i den 23. runden i Süper Lig

Fenerbahce lå på førsteplass, tre poeng foran Galatasaray før de to lagene møttes i den 23. runden i ligaen. Denne gangen, som sist sesong, stakk Galatasaray med alle poengene fra Şükrü Saracoğlu. Det ble en jevntspillende kamp med sjanser til begge lag. Det ble kun én  scoring i kampen, og den kom 54 minutter. Nyervervelsen Mostafa Mohamed som debuterte med scoring sist kamp satte inn kampens eneste mål. Fenerbahce hadde én ball i nettet i sluttminuttene, men målet ble korrekt annullert for offside.

Galatasaray opp på førsteplass

Det er svært jevnt i toppen av tabellen i Tyrkia. Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas har alle 48 poeng når 23. runder er spilt i Süper  Lig.

Kampfakta:

Stadion: Ülker
Dommere: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Valencia (63. min Cisse), Mert Hakan Yandaş (63. min Mesut Özil), Osayi-Samuel, Samatta (78. min Sinan Gümüş)
Galatasaray: Muslera, Linnes (82. min Yedlin), Donk, Marcao, Sarrachi (87. min Emre Taşdemir), Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Kılınç (87. min Etebo), Arda Turan (78. min Babel), Onyekuru (78. min Kerem Aktürkoğlu), Mustafa Muhammed
Mål: 54. min Mustafa Muhammed (Galatasaray)
Gule kort: 17. min Mert Hakan Yandaş, 90+9. min Caner Erkin (Fenerbahçe), 28. min Sarrachi, 81. min Linnes (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever