1-0 A. Bertolacci 68'

1-1 M. Mohamed 88'

Galatasaray spilte 1-1 mot Fatih Karagumruk på bortebane i den 12. runden i Süper Lig

Galatasaray spilt nok engang en kamp avgjort. Sist kamp mot Lokomotiv Mosvka endte 1-1 etter at Galatasaray tok ledelsen. Mot Fatih Karagumruk på Atatürk Olympiastadion var det hjemmelaget som tok ledelsen 68 minutter ut i kampen. Kerem Aktürkoğlu ga Fatih Karagumruk en gratis mulighet etter en håpløs pasning på egen banehalvdel. Andrea Bertolacci tok vare på muligheten han fikk og satte inn 1-0 etter skudd fra drøye 16 meter.

I det 88. minutt kom Galatasaray tilbake i kampen og Mostafa Mohamed satte inn 1-1 etter tabbe i Karagumrukforsvaret. Det ble også sluttresultatet selvom Fatih Karagumruk var svært nær en scoring på slutten av kampen, men Fernando Muslera berget ett poeng for Galatasaray.

Trabzonspor rykker i fra

Galatasaray ligger på fjerdeplass med 21 poeng etter 12 kamper, mens Trabzonspor som tok en sterk seier borte mot Besiktas etter scoring på overtid, leder tabellen med 30 poeng. 

Kampfakta:

Stadion: Atatürk Olimpiyat
Dommere: Atilla Karaoğlan, Kerem Ersoy, Deniz Caner Özaral
Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak Bekaroğlu (25. min Adnan Uğur), Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Jimmy Durmaz, Ahmed Musa (79. min Balkovec), Borini, Karamoh (46. min Benatia-Dk, 68. min Bertollaci), Pesic
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Cicalda (79. min Morutan), Kerem Aktürkoğlu (79. min Barış Alper Yılmaz), Emre Kılınç (70. min Feghouli), Babel (79. min Diagne), Halil Dervişoğlu (63. min Mustafa Muhammed)
Mål: 69. min Bertolacci (VavaCars Fatih Karagümrük), 88. min Mustafa Muhammed (Galatasaray)
Gule kort 36. min Pesic, 69. min Bertollaci, 78. min Biglia, 82. min Jimmy Durmaz, 83. min Caner Erkin, 90+2. min Adnan Uğur (VavaCars Fatih Karagümrük), 47. min Berkan Kutlu, 65. min Kerem Aktürkoğlu, 90+4. min Nelsson (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever