Galatasaray låner Emre Mor fra Celta Vigo for €600,000. Låneavtalen er ut sesongen, men Galatasaray kan kjøpe han etter endt låneopphold for €8 millioner. Emres lønn vil ligge på €725,000 for én sesong for Galatasaray. 

Emre er glad for at avtalen gikk i boks, og han uttalte at det å spille for Galatasaray er en drøm, som nå gikk i oppfyllelse. Han la også til at han har veldig gode relasjoner til Fatih Terim.

– Jeg respekterer han veldig mye. Jeg tror han kan få mest mulig ut av mitt talent, sa Emre etter signeringen. 

President Mustafa Cengiz er også glad for at Emre Mor kom til klubben.

– Tyrkia er hans hjem, og Galatasaray er nå hans hjem. Vi tror Emre vil vise så godt han kan sin gudegave av et talent for Galataaray og for tyrkisk fotball, sa President Mustafa Cengiz.

22-åringen gjorde sin seinor debut for danske Nordsjaelland i novemvber 2015. Han gikk til Borussia Dortmund i starten av 2016-17 sesongen og gjorde ett mål på 19 kamper for Borussia Dortmund. Han vant også den tyske cupen med Dortmund i 2017. 

Etter én sesong i tyskland så gikk han til spanske Celta Vigo for 13 millioner. Han ble Celta Vigos dyreste spiller igjennom tidene. Emre spilte 40 kamper for Celta Vigo på 2 sesonger. 

Emre spiller også for det tyrkiske landslaget og har scoret 1 mål på 15 kamper for Tyrkia.

 


 

Ving (venstre)

1,69 cm

Høyde:

Tyrkia

Land:

24.07.1997

Født:

97