Denizlispor slo Galatasaray 2-0 i den første runden i Süper Lig 2019-2020

Galatasaray tapte sist søndag 4-1 i en treningskamp mot Fiorentina. Det skulle bli en hard dag på jobben da Galatasaray gjestet Denizli også.

Galatasaray fikk en gylden mulighet til å ta ledelsen etter 29 minutter når Diagne gikk ned i feltet, og dommeren blåste straffe etter å ha brukt VAR. Selçuk İnan tok straffesparket, men leverte et svakt straffespark som Denizlispors målvakt reddet. Det skulle ikke bli bedre når Marcão pådro seg to gule kort på 10 minutter, og ble sendt ut i det 43. minutt. Det ble ingen scoringer i første omgang.

I andre omgang skulle det bli to mål. Begge kom til Denizlispor mot et svakt bortelag som led av å spille med 10 mann. Først scoret Recep Niyaz etter 75 minutter, før Hugo Rodallega som kom fra Trabzonspor i sommer la på til 2-0 på overtid. Hugo Rodallega scoret 15 mål i Süper Lig for Trabzonspor sist sesong, og har nå åpnet scoringskontoen i første kamp denne sesongen.

MÅL: Denizli Atatürk Stadı
DOMMERE: Abdulkadir Bitigen, Süleyman Özay, Mustafa Savranlar, Atilla Karaoğlan
VAR DOMMERE: Ali Palabıyık, Cevdet Kömürcüoğlu
YUKATEL DENİZLİSPOR: Adam Stachowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru (Mehmet 82’), Murawski, Aissati, Recep Niyaz (Mustafa 90’), Modou Barrow (Mbamba 85’), Rodallega
GALATASARAY:  Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Selçuk, Seri (Donk 46’), Belhanda, Jimmy (Emre Mor 64’), Babel, Diagne (Ahmet 72’)
GULE KORT: Oğuz (26’), Babel (28’), Lopes (28’), Marcao (34’), Zeki (45’), Mariano (69’), Belhanda (77’), Sapunaru (90’)
RØDE KORT: Marcao (43’)
MÅL: Recep Niyaz (72’), Rodellega (90+4)

[ngg src=»galleries» ids=»109″ display=»basic_thumbnail» images_per_page=»5″ number_of_columns=»5″ ajax_pagination=»1″ show_slideshow_link=»0″]