Galatasaray spilte 0-0 mot Club Brugge på bortebane i den første runden i gruppespillet i Champions League

Da var endelig Champions League i gang igjen. Galatasaray startet med bortekamp mot Club Brugge. Med PSG og Real Madrid i samme gruppe, var det den antatt enkleste bortekampen. Flere spillere som Falcao, Babel, Nzonzi, Lemina osv fikk sin Champions League debut for Galatasaray.

Det var Club Brugge som styrte spillet i første omgang og hadde de farligste sjansene. De hadde blant annet en avslutning i tverrliggeren i det 33. minutt. Like før var Ryan Babel farlig frampå med Galatasarays eneste store sjanse i første omgang. Han driblet seg fri og kom alene med keeperen, men skuddet gikk rett på Mignolet.

I andre omgang var det Club Brugge som startet best. De var nære på å score på corner etter 53 minutter, men Muslera reddet mesterlig avslutning fra David Okereke. Galatasaray kom mer og mer inn i kampen og hadde noen farlige avslutinger de også. Både Feghouli og Nagatomo var nære på å score på langskudd. Til tross alle sjansene endte kampen målløst 0-0, et resultat Galatasaray nok er mest fornøyd med. 

PSG overkjørte Real Madrid i den andre kampen i gruppen og vant 3-0 uten Neymar, Mbappe og Cavani. Neste kamp for Galatasaray er mot PSG på Turk Telekom Arena, 1. oktober.

Kampfakta:

STADION: Jan Breydel
DOMMERE: Slavko Vincic, Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic, Nejc Kajtazovic
VAR DOMMERE: Daniele Orsato, Michael Fabri
CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Mitrovic, Deli, Ricca, Rits, Vormer, Vanaken, Bonaventure (Diagne 73’), Okereke (Openda 60’), Diatta
GALATASARAY: Muslera, Mariano (Şener 90’), Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Feghouli, Seri, Lemina (Emre Mor 60’), Babel, Falcao
GULE KORT: (Lemina 56’), Nzonzi (73’), Openda (73’), Vormer (80’), Donk (90’)

Tabell Gruppe A

Førsteelleveren