Galatasaray spilte uavgjort 0-0 mot Caykur Rizespor første oppgjør i cupen

Martin Linnes har ikke spilt en offisiell kamp for Galatasaray siden august 2019. Han fikk muligheten fra start (venstre back) når Galatasaray møtte Caykur Rizespor på bortebane i cupen. Emre Akbaba var en annen spiller som ikke har spilt en offisiell kamp for Galatasaray på svært lenge. Han har ikke spilt en offisiell kamp siden han ble skadet i mai i fjor i en kamp Galatasaray også møtte Rizespor på bortebane.

Galatasaray slet med å gå videre mot Tuzlaspor som var deres siste motstander i cupen. Etter å ha tapte 0-2 på hjemmebane måtte Galatasaray vinne borte mot Tuzlaspor. Det klarte de med en 0-4 seier med toppet lag, og dermed sto Caykur Rizespor for tur denne runden.

Det var Caykur Rizespor som fikk den første scoringen i kampen. Fernando Boldrin satte inn 1-0 for hjemmelaget etter 38 minutter. Galatasaray svarte med en gang, og minuttet etter scoret Emre Akbaba for Galatasaray. I andre omgang ble det ingen tellende mål for noen av lagene. Emre Mor som kom inn som innbytter i det 77. minutt satte ballen i mål på overtid. Dommeren tok i bruk VAR og annullerte scoringen på grunn av forseelsen før der Adem Büyük så vidt dro i shortsen til en Rizesporspiller.