0-1 M. Icardi (20')

1-1 R. Saiss (35')

2-1 A. Hadziahmetovic (59')

3-1 V. Aboubakar (94')

Beşiktaş slo Galatasaray 3-1 på Vodafone Park i den 30. runden i Süper Lig

Mauro Icardi, som ikke startet sist kamp på grunn av en skade, start kampen mot Beşiktaş. Galatasaray og Icardi fikk en drømmestart på kampen. 20 minutter ut i kampen sendte han Galatasaray i ledelsen. Milot Rashica serverte et fint innlegg som argentineren banket i mål.

Beşiktaş kom tilbake i kampen i det 35. minutt. Romain Saiss satte inn 1-1 på hodet etter cormer. Det sto likt mellom lagene til pause

Andre omgang

I andre omgang raknet det for Galatasaray. I det 59. minutt satte Amir Hadziahmetovic inn 2-1 for hjemmelaget, og på overtid satte Vincent Aboubakar spikeren i kisten med 3-1. Galatasaray leder nå tabellen med 70 poeng, 3 poeng foran Fenerbahce som slo Sivasspor 1-3 på bortebane denne runden. Fem kamper gjenstår i serien, 3 på hjemmebane og 2 på bortebane.

Kampfakta:
Stadion: Vodafone Park
Dommere: Ali Şansalan, Ceyhun Sesigüzel, Mehmet Emin Tuğral
Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic (90. min Maxim), Salih Uçan (84. min Tayfur Bingöl), Redmond, Gedson Fernandes (90+6. min Onur Bulut), Cenk Tosun (84. min Necip Uysal), Aboubakar (90+6. min Muleka)
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Adekugbe (71. min Barış Alper Yılmaz), Torreira (90+2 . minYunus Akgün), Oliveira (62. min Midtsjö), Rashica (71. min Dubois), Mertens (62. min Zaniolo), Kerem Aktürkoğlu, Icardi
Mål: 20. min Icardi (Galatasaray), 35. min Saiss, 58. min Hadziahmetovic, 90+3. min Aboubakar (Beşiktaş)
Gule kort: 45+3. min Rashica, 72. min Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), 67. min Saiss, 70. min Masuaku, 70. min Rosier, 75. min Salih Uçan, 90+4. min Aboubakar, 90+7. min Colley (Beşiktaş)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever