Galatasaray tapte 2-0 mot Besiktas på bortebane i den 18. runden i Süper Lig

Det sto mye på spill når Galatasaray møtte Besiktas på Vodafone Park i den 18. runden i Süper Lig. Besiktas lå på tabelltopp, to poeng foran Galatasaray før oppgjøret og det var en sekspoengs kamp for begge lagene. 

Det ble en målløs første omgang. Besiktas hadde omgangens største sjanse etter 34. minutter når Cyle Larin kom alene med Okan Kocuk, men heldigvis for Galatasaray så blåste han ballen over mål.

I andre omgang ble det mer action. I det 58. minutt fikk Diagne direkte rødt kort etter høytspark som resulterte i at han plantet foten i hodet til Francisco Montero. Besiktas klarte å utnytte muligheten med en mann mer i spill, og i det 79. minutt satte Souza inn 1-0 for hjemmelaget. Galatasaray klarte ikke svare, i stede var det Besiktas som punkterte kampen på overtid når Georges-Kevin N’Koudou satte inn 2-0, som også ble sluttresultatet. 

Besiktas rykker ifra 

Besiktas ligger fortsatt på tabelltopp med 38 poeng, mens Galatasaray fortsatt har 33 poeng etter 18 runder er spilt i Süper Lig.

Kampfakta:

Stadion: Vodafone Park
Dommere: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Besiktas: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan Yılmaz, De Souza, Atiba (87. min Dorukhan Toköz),Ghezzal (67. min Mensah),Oğuzhan Özyakup (67. min N’Koudou),Larin, Aboubakar (87. min Gökhan Töre)
Galatasaray: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı (39. min Linnes),Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Etebo (80. min Emre Akbaba),Oğulcan Çağlayan (80, min Emre Kılınç),Belhanda (69. min Babel),Arda Turan (69. min Donk),Diagne
Mål: 79. min De Souza, 90+1. min N’Koudou (Beşiktaş)
Røde kort: 58. min Diagne (Galatasaray)
Gule kort: 13. min Arda Turan, 34. min Oğulcan Çağlayan (Galatasaray), 22. min Rosier, 64. min Ghezzal (Beşiktaş)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever