Galatasaray tapte 1-0 mot Besiktas på bortebane i den 9. runden i Süper Lig

Både Galatasaray og Besiktas har slitt i starten av sesongen. Galatasaray sto med 13 poeng på 8 kamper, mens Besiktas sto med 9 poeng på 8 kamper før de to Istanbul-lagene møttes på Vodafon Arena søndag. Falcao er fortsatt ute med skade, så Andone for nok engang muligheten på topp for gjestene Galatasaray. 

Det ble en første omgang uten helt de store sjansene. Besiktas var likevel det beste laget. Feghouli var nærmest for Galatasaray når han fyrte av et langskudd som gikk utenfor.

Besiktas startet andre omgang best. Vertene gikk aggressivt ut og var nære på å score etter 46 minutter når Diaby fyrte av et skudd, men Muslera fikk slått avslutningen over til corner. Corneren ble også en farlig muligheten for hjemmelaget. Umut fikk avsluttet i feltet. men ballen strøk stolpen til Muslera og gikk utenfor. Samme man var heldigere i det 68. minutt. Umut stanget ballen i mål etter fint innlegg fra kanten. Galatasaray var bleke i andre omgang og ledelsen til Besiktas kom ikke ufortjent. I det 80. minutt kunne Galatasaray komme tilbake i kampen når Andone driblet seg fri i 16-meteren. Han prøvde å nå Adem Büyük som hadde plassert seg bra i feltet, men pasningen var litt for upresis og gikk i fanget på Besiktas sin målvakt. Flere mål ble det ikke i kampen. Det betyr at Galatasaray går på nok et tap i serien.

Kampfakta:

STADION: Vodafone Park
DOMMERE: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Atilla Karaoğlan
VAR DOMMERE: Cüneyt Çakır, Özgüç Türkallp, Bahattin Duran
BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan (Necip 86’), Vida, Roco, Rebocho, Atiba, Elneny, Lens (Ljajic 64’), Caner, Diaby, Umut (Güven 82’)
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina (Seri 78’), Belhanda (Emre Mor 68’), Babel, Feghouli (Adem 78’), Andone
GULE KORT: Babel (53’), Marcao (59’), Mariano (63’), Caner (77’), Necip (89’)
MÅL: Umut (69’)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever