Galatasaray spilte 1-1 mot Istanbul Basaksehir på bortebane i den 16. runden i Süperlig

Etter svake resultater den siste tiden så var det viktig med et godt resultat for Galatasaray når de møtte serieleder Istanbul Basaksehir. Istanbul Basaksehir har gjorte bra så langt denne sesongen og ledet serien med 33 poeng før kampen mot Galatasaray.

Istanbul Basaksehir med Emre Belözoğlu som kaptein startet kampen best. Etter 17 minutter fyrte Kahveci av et langskudd fra 20-meter. Skuddet sneiet ryggen til Serdar og gikk i mål bak Muslera. Galatasaray kom tilbake i kampen og ble tildelt straffespark etter 27 minutter når Ndiaye ble felt innenfor 16-meteren. Eren Derdiyok var sikker fra 11-meteren å satte inn utligningen for Galatasaray.

Garry Rodrigues ble byttet ut med Selcuk Inan i pausen. Eren Derdiyok var nære på å bli 2 målsscorer i det 49. minutt når han ble spilt på nesten blank mål av Ndiaye, men Eren var ubesluttsom foran mål og rotet bort muligheten. 10 minuttere senere var det Basaksehir sin tur å være ubesluttsom foran mål. Clichy kom seg fri innenfor 16-meteren til Galatasaray og spilte en farlig 45-grader ut til Riad Bajic, men han klarte heldigvis ikke å stokke bena. Det var to angrepsvillige lag på banen, men tross det så ble det ikke flere scoringer, og begge lag kan være sånn halvfornøyd.

Det betyr at Istanbul Basaksehir fortsatt leder tabellen, mens Galatasaray ligger på 4. plass, 8 poeng bak.