Balotelli, Arda og Onyekuru er blant spillere som er linket til Galatasaray i januar

Det har vært en høst med svake resultater for Fatih Terims mannskap. På tross av en bred stall så har Galatasaray tynn dekning på spissplass. Falcao har slitt med skade etter han kom til klubben i sommer, mens Andone nylig har blitt skadet og ikke er ventet tilbake før i midten av januar. Ryan Babel er småskadet, men spilte helgas kamp mot Istanbul Basaksehir som Galatasaray tapte 0-1 på Turk Telekom Arena. 

Mario Balotelli er en av spillerne som er linket til Galatasaray i januar-vinduet. Balotelli ble sendt hjem fra trening og utelatt fra troppen mot Roma etter en krangel med Brescias nye trener Fabio Grosso. Balotelli har bare scoret to mål på 7 kamper for Brescia. For noen uker siden ble han utsatt for rasisme i en kamp Brescia møtte Verona. Klubbpresident Massimo Cellino har uttalt at Balotelli «ikke lengre smiler» etter hendelsen. Galatasaray skal være interessert i å hente den kontroversielle italieneren.

Arda Turan er en annen spiller som er linket til Galatasaray. Han har vært på lån i Istanbul Basaksehir fra Barcelona siden januar 2018. Han har slitt med å finne seg til rette i hovedstadklubben. Det er ikke bare på banen han har slitt.  I september ble han dømt til 2 års fengsel for ulovlig besittelse av våpen, for å ha avfyrt skudd på offentlig plass og legemsbeskadigelse på en popstjerne. Arda Turan slipper å sone i fengsel dersom han unngår nye lovbrudd. Arda Turan er Galatasaray-mann og har spilt for klubben fra 2006 til 2011, da han gikk til Atletico Madrid. 

Henry Onyekuru er også linket til Galatasaray. Han har blitt fryst ut i kulda i Monaco etter han ble kjøpt fra Everton for £12.5 millioner i sommer. Skadeproblemer har ikke hjulpet, men selv om han har vært frisk så har han slitt benken. Han har bare startet 2 seriekamper så langt denne sesongen for Monaco. Henry Onyekuru ville bli værende i Galatasaray etter at låneoppholdet fra Everton gikk ut i sommer. Noe som ikke lot seg gjøre. Han vant både liga og cup for Galatasaray sist sesong (2018-19). Han scoret 16 mål og hadde 6 assists på 44 kamper for klubben, og var en sterk bidragsyter til at Galatasaray vant serien. I følge Sporx så har Monaco gitt grønt lys for en utlånsavtale på 18 måneder i januar-vinduet, der Galatasaray betaler € 2.5 millioner for å låne han

 

Ving (venstre / høyre)

1,75 cm

Høyde:

Nigeria

Land:

05.06.1997

Født: