18 måneders kontrakt med Galatasaray

Galatasaray henter tilbake Bafétimbi Gomis som spilte for Galatasaray i 2017-18-sesongen. Gomis som har blitt 36 år ble en populær spiller sist han var i Galatasaray, da han scoret hele 29 mål på 34 ligakamper, og var en sterk bidragsyter for at Galatasaray vant serien denne sesongen.

Han har de siste tre og en halv sesongene spilt for saudiarabiske Al-Hilal der han står med 107 scoringer på 147 kamper. Kontrakten hans gikk nylig ut, og han har signert en 18 måneders kontrakt med Galatasaray. 

Andre spillere som har kommer til klubben

Galatasaray har også hentet målvakten Inaki Pena på lån ut sesongen fra Barcelona. 23-åringen som har vært backup bak Marc-Andre Ter Stegen og Neto vil erstatte Fernando Muslera som er ute med skade. 

Erick Pulgar kommer også til Galatasaray fra Fiorentina på lån for resten av sesongen. 28-åringen kommer til Istanbul etter landslags-oppholdet med Chile. Erick Pulgar er 1,87 og spiller defensivt på midtbanen. Han har spilt for Fiorentina siden han kom fra Bologna i 2019, og har en markedsverdi på 8,5 millioner euro i følge transfermarkt.com.