1-0 A. Ndao (45')

1-1 M. Mohamed (77')

Galatasaray spilte 1-1 mot Antalyaspor på bortebane i den 38. og siste serierunde i Süper Lig

Verken Galatasaray eller Antalyaspor hadde mye å spile om når lagene møttes i Antalya i den siste serierunden.

Første omgang

Det var Antalyaspor som startet kampen best og skapte kampens første store sjanse. I det 9. minutt ble Haji Wright spilt igjennom å kom alene med Fernando Muslera, men uruguayaneren reddet avslutningen til Antalyasporspilleren.

I det 20. minutt hadde Berkan Kutlu en ball i nettet som ble annullert for offside. Patrick Van Aanholt ble spilt igjennom av Ryan Babel på kanten. Han serverte et fint innlegg til Berkan Kutlu, som hadde en enkel jobb med å sette ballen i mål. Dessverre ble timingen for dårlig og scoringen annullert for offside

I det 43. minutt kom omgangens eneste scoring, som kom for Antalyaspor og av Alassane Ndao på et tilfeldigvis. Haji Wright sto for forarbeidet og driblet først bort Erick Pulgar, før han la inn et innlegg som gikk via Victor Nelsson, og til slutt havnet hos Alassane Ndao som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Det ble også pauseresultatet

Galatasaray kom tilbake i andre omgang

Galatasaray kom mer med i kampen i andre omgang. I det 58. minutt fikk Halil Dervişoğlu en fin mulighet. Han kombinerte fint med Bafétimbi Gomis innenfor 16-meteren før han avsluttet like til side for mål.

I det 76. minutt kom scoringen for Galatasaray når Mostafa Mohamed satte inn 1-1. Halil Dervişoğlu og Kerem Aktürkoğlu sto for forarbeidet før Mostafa Mohamed satte ballen i mål etter et fint innlegg langs bakken av Kerem Aktürkoğlu.

I det 82. minutt var Berkan Kutlu nære på å sette inn ledelsen for Galatasaray når han fikk headet ballen mot mål etter corner. Avslutningen gikk like til side for mål.

I det 88. minutt testet Patrick Van Aanholt skuddfoten fra distanse, men skuddet gikk rett på Ruud Boffin i Antalyasporburet. Like etter testet Halil Dervişoğlu skuddfoten, men Ruud Boffin sto nok en gang i veien. Dermed endte kampen med poengdeling og 1-1.

Tiendeplass på tabellen

Galatasaray avsluttet serien med 52 poeng på 38 kamper, og ligger foreløpig på 10. plass på tabellen. Sivasspor, Kasimpasa og Hatayspor som har en kamp mindre spilt, kan alle gå forbi Galatasaray.

Trabzonspor har allerede vunnet seier og står med 81 poeng på 37 kamper. Med seier i siste kamp vil de få ytterliggere 3 poeng.