Galatasaray slo Antalyaspor 0-1 på bortebane i den 35. runden i Süper Lig

Lukas Podolski møtte gamle lagkamerater når Galatasaray møtte Antalyaspor. Tyskeren som nå spiller for Antalyaspor spilte to sesonger (2015-17) for Galatasaray. Det ble et lite hyggelig gjensyn for 35-åringen som pådro seg to gule kort i kampen og utvisning etter timen spilt i Antalya. Det ble bare ett mål i kampen tross flere store sjanser til Galatasaary som var det beste laget. Mostafa Mohamed sto for den ene scoringen etter 77. minutter.

Seier til Besiktas og Fener

Både Besiktas og Fenerbahce vant denne runden også, som betyr at Besiktas leder tabellen med 75 poeng, 3 poeng foran Fenerbahce og 6 poeng foran Galatasaray. Galatasaray møter Besiktas i den 38. runden i ligaen.

Kampfakta:

Stadion: Antalya
Dommere: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay
Antalyaspor: Boffin, Bahadır Öztürk (45. min Ali Eren İyican), Kudriashov, Naldo, Mert Yılmaz (80. min Nuri Şahin), Bünyamin Balcı, Amilton, Ufuk Akyol, Fredy, Serdar Gürler (Dk. 21, min Orgill), Podolski
Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Etebo (90+3. min Taylan Antalyalı), Emre Akbaba (64. min Mustafa Muhammed), Gedson Fernandes, Emre Kılınç (64. min Arda Turan), Kerem Aktürkoğlu (90+2. min Oğulcan Çağlayan), Halil Dervişoğlu (78. min Babel)
Mål: 77. min Mustafa Muhammed (Galatasaray)
Røde kort: 59. min Podolski, Kudriashov (etter kampslutt) (Fraport TAV Antalyaspor)
Gule kort: 33. min Mert Yılmaz, 82. min Nuri Şahin, 88. min Naldo (Fraport TAV Antalyaspor), 79. min Arda Turan (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever