Endelig var ventetiden over og Süperlig ble sparket i gang igjen. Galatasaray møtte nyopprykkede Ankaragücü på bortebane i første runde. En annen kjenning var tilbake som kommentator igjen. Ercan Taner kommenterte Süperlig igjen etter noen års pause.

Galatasaray startet kampen uten spillere som Gomis, Belhanda, Feghouli og Selcuk. Nyervervelsen Henry Onyekuru fikk sin første offisielle kamp for GS. Gjestene fra Istanbul fikk versttenkelig start på kampen. Angaraücü tok ledelsen etter 7 minutter. Det skulle bli balanse i regnskapet etter 22 minutter. Serdar Aziz headet inn 1-1 etter corner. Det skulle bli enda tøffere for Ankaragücü når Bakary Kone var uheldig å headet ballen i eget nett etter innlegg av Mariano. Det sto 1-2 til pause selv om Ankaragücü scoret nok et mål, men det ble avvinket korrekt for offside.

Kampen bølget fram og tilbake i andre omgang, og det var flere sjaner til begge lag. Men Eren Derdiyok satte spikren i kisten (1-3) i det 90. minutt. Dette betyr at Galayasaray leder tabellen (med best målforskjell) etter første runde.

STADION: Osmanlı Stadı
DOMMERE: Ümit Öztürk, Ali Saygın Ögel, Osman Gökhan Bilir, Mustafa Öğretmenoğlu
VAR DOMMERE: Mete Kalkavan, Serkan Çınar
BEIN SPORT KOMMENTATOR: Ercan Taner
ANKARAGÜCÜ: Hopf, Erdem, Kone, Yalçın, Pinto, Faty, Arif (Sedat 88), Bifouma, Mokhtar (Kehinde 79), İlhan (Kenan 46), El Kabir
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Rodrigues (Selçuk 67), Onyekuru (Feghouli 84), Sinan (Belhanda 81), Eren
MÅL: El Kabir 7 / Serdar 21, Kone 30 (KK), Eren 90+2
GULE KORT: Yalçın, Mokhtar / Rodrigues, Fernando

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»53″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»1″ thumbnail_width=»107″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»6″ number_of_columns=»6″ ajax_pagination=»1″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″