0-1 K. Demirbay (13')

0-2 D. Sanchez (14')

0-3 M. Icardi (39')

Galatasaray slo Ankaragücü 0-3 på bortebane i den 26. runden i Süper Lig

Galatasaray tok sin syvende strake seier i ligaen etter at Ankaragücü ble slått 0-3 borte. Ankaragücü hadde en ball i nettet 10 minutter ut i kampen, men målet ble annullert  for offside.

I det 12. minutt kom kampens første mål når Kerem Demirbay stanget inn 0-1 etter corner fra Dries Mertens. To minutter senere kom nok en scoring for Galatasaray. Midtstopper Davinson Sánchez var med på en angrep, og til slutt fikk han ballen servert på sølvfat foran mål av Barış Alper Yılmaz. Colombianeren hadde en relativt enkel oppgave med å sette inn scoringen. Det var hans tredje mål denne sesongen.

I det 37. minutt fikk Galatasaray straffespark etter at Dries Mertens ble felt av Kazımcan Karataş, som er på lån fra Galatasaray. Mauro Icardi var sikker fra krittmerket og satte inn 0-3 før pause.

Det ble ingen mål i andre omgang. Mauro Icardi hadde en ball i nettet i det 65. minutt, men målet ble annullert for en hendelse med Derrick Köhn i forkant av scoringen.

Fenerbahçe slo Rizespor

Fenerbahçe tok alle poengene borte mot Rizespor denne runden, med en 1-3-seier på en regnfull bane. Rizespor ledet 1-0 til pause, men Fenerbahçe slo tilbake i andre omgang.

Kampfakta
Lagoppstilling

Süper Lig

Tabell

Süper Lig