Galatasaray tapte 2-0 mot Alanyaspor på bortebane i kvartfinalens første kamp i cupen

Galatasaray gjorde flere bytter på laget siden sist ligakamp mot Kayserispor når de møtte Alanyaspor i første kamp i kvartfinalen i den tyrkiske cupen. Onyekuru fikk sin første kamp fra start etter han kom på lån fra Monaco overgangsvinduet i januar. Jimmy Durmaz som ikke har fått mye spilletid denne sesongen fikk også tillit fra start på venstre kanten. Jimmy Durmaz var nærmest scoring i første omgangen for Galatasaray. Han fyrte av et langskudd etter 17 minutter, men skuddet gikk i tverrliggeren. Alanyaspor på sin side scoret omgangens eneste mål i det 20. minutt når Tasos Bakasetas fyrte av en suser uten for 16-meteren som gikk i krysset.

Ingen bortemål i andre omgang heller

Mariano kom inn for Martin Linnes i pausen. I andre omgang gikk Galatasaray rett ut i angrep. Belhanda var nære på å sette inn utligningen ett minutt ut i andre omgang når han fikk avsluttet på kanten av 16-meteren, men skuddet strøk utsiden av stolpen. Alanyaspor var heller ikke ufarlig i andre omgang. I det 54. minutt var veteranen Papiss Demba Cisse nære på å score for hjemmelaget. Han ble fint spilt igjennom, men Marcao fikk en fot på ballen i siste liten, og fikk avverget til corner. Den påfølgende corneren tok Alanyspor godt vare på. Junior Fernandes satte inn 2-0 til Alanyaspor etter at han fikk avsluttet innen for 16-meteren. Verre kunne det blitt på overtid når Alanyaspor hadde en ball i nettet, men scoringen ble annullert for offside. 2-0 ble sluttresultatet, et vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret på Turk Telekom Arena om én uke.

Andre resultater i cupen

I de andre kampene i cupen slo Trabzonspor Erzurumspor 5-0, mens Kirklarelispor tapte 0-3 mot Fenerbahce på hjemmebane. Torsdag 6. februar møtes Antalyaspor og Sivasspor.