Galatasaray vant 1-2 på bortebane mot Akhisarspor i den 32. runden i Süperlig

Ettersom Basaksehirspor bare klarte uavgjort mot Sivasspor så kunne Galatasaray øke forspranget ned til de med 3 poeng. Galatasaray skulle få en fin start på kampen. Garry Rodrigues satte inn 0-1 etter 15 minutter. Like etter i det 18. minutt var samme man på hugget. Rodrigues skar inn fra venstrekanten og plasserte ballen elegant i mål. Akhisarspor skulle få mulighet til redusering i det 33. minutt etter de fikk et billig straffespark, men Soner Aydogdu satte ballen over mål.

Det ble likevel en nærvepinende andre omgang etter at Serdar Aziz var uheldig å satte ballen i eget mål i det 50. minutt. Kampen bølget fram og tilbake men Galatasaray tok med seg alle poengene tilbake til Istanbul.

Dette betyr at Galatasaray leder serien (69 poeng) foran Fenerbahce og Basaksehir som begge ligger 3 poeng bak. På fjerdeplass ligger Besiktas 4 poeng bak.

Med to kamper igjen; Malatyaspor (hjemme) og Göztepe (borte) så har løvene fra Istanbul seriegullet i sine egne hender.

DOMMERE: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan, Mustafa Öğretmenoğlu
STADION: Spor Toto Akhisar
TM AKHİSARSPOR: Fatih Öztürk, Lopes, Mustafa Yumlu, Dany (Larsson 87), Kadir, Barbosa, Soner (Soner 78), Onur (Olcan 74), Sissoko, Muğdat, Seleznyov
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar (Maicon 78), Denayer, Nagatomo, Selçuk (Yasin 70), Donk, Fernando, Rodrigues, Feghouli (Sinan 70) , Gomis
MÅL: Serdar Aziz (50 Kendi Kalesine) / Rodrigues (15-18)
GULE KORT: Mustafa Yumlu, Muğdat, Lopes / Feghouli, Donk
RØDE KORT: Lukac (90-yedek oyuncu)